DMT diamantbryner gir raskt en skarp egg på kniver, fresestål, dreiejern, treskjærerjern og andre egg-verktøy. Sliping med diamant gjør jobben mye raskere, du kan faktisk spare opptil 95% i tid, ved sliping med DMT diamantbryner. Samtidig kan du være sikker på at et DMT diamantbryne varer lenge da det er et skikkelig kvalitetsverktøy, produsert i USA.

Her er noen fordeler med DMT Diamantbryner:

 

RASK – sliper på en brøkdel av den tiden som kreves med andre metoder. Kun et lett trykk er nødvendig fordi diamantene gjør alt arbeidet.

ENKELT – Med bare noen få, enkle trekk strøk slipes selv de vanskeligeste metaller, karbider og krystall.

RENT – Ingen skitne oljer eller spesiell rengjøring. Bruk litt vann på brynet, tørk av etter bruk. DMT´s nye Diaspray kan også brukes, beskytter mot rust.

SLITESTERKT – Lengst varighet og best kvalitet på diamantbryner på markedet! ALLSIDIG – størst utvalg i ulike bryner, tilpasset ulike formål. Fra ekstra-ekstra grovt (120 micron) til ekstra-ekstra fin (3 micron). Fra enkle bærbare bryner til større bryner beregnet på bruk på benk. Pluss spesialprodukter som kjøkkenbryner, guidede bryner og slipepasta.

DMT diamanatbryner finnes i en rekke utgaver og størrelser. Her er en kort guide i de ulike modellene. BENKESTEINER – er best egnet for sliping av verktøy (huggjern, høvelstål osv) og litt større kniver. Velg en modell med plastsåle for bruk i fuktig miljø, eller for utendørs bruk.

Benkestein er jo ikke helt riktig begrep da det egentlig ikke har noe med stein å gjøre, men ordet gjør det enklere å forstå. BÆRBARE OG FOLDBARE bryner, er kanskje de mest anvendelige og mest brukte brynene. Lett å ta med, enkle i bruk samtidig som de er effektive. Fungerer best på egger som er mindre enn 23cm lange.

Slipestål er  alle kokkers beste hjelpemiddel på kjøkkenet! DMT slipestål med diamant gjør dette redskapet enda mer effektivt, raskere i bruk og superskarpe kniver.

Guidede slipesystem gjør det enkelt for alle å få en perfekt egg, fordi en klemme holder fast kniven mens vinkelanlegget sørger for samme vinkel hver gang.

Velg riktig korning:

Å velge riktig korning oppleves ofte som litt vanskelig. Men med vår lille guide håper vi valget blir enklere. Sjekk først statusen på eggen, om den er skadet eller bare trenger litt sliping. Dette avgjør hvilken grovhet bryne en bør bruke. For skadde egger, start med et grovt bryne (blå), for litt sliping, start med et fint bryne (rød). Hvis det er en riktig fin egg bruk da et finere bryne enn anbefalt over. Se tabellen som viser hvilke korninger som generelt anbefales til ulik bruk. XX-COARSE X-COARSE COARSE FINE X-FINE XX-