Om Verktøy AS

Verktøy AS er en spesialbutikk for treverktøy. Vi har spesialisert oss innen tredreiing, treskjæring, fresing og annen treforming. Vi har også et stort kurssenter og brenner for opplæring i håndverksfaget. Over 30 års erfaring i bransjen gir oss et unikt utgangspunkt når vi skal veilede og gi råd til våre kunder i valg av verktøy og øvrig utstyr.
 
Firmaet WWW VERKTØY AS (Woodturning Woodcarving Woodworking Verktøy AS) ble etablert i mai 2000 og var en videreføring av tredreieavdelingen hos Øgreid i Stavanger. Firmaet ble startet av Odd Erik Thjømøe som fremdeles sitter ved roret den dag i dag. Mette Fjermestad har også vært med på laget siden oppstarten.

Tredreieavdelingen i Øgreid Handel i Stavanger startet for over 30 år siden, ca 1990, og våren 2000 etablerte vi eget selskap, WWW VERKTØY AS. Vi har spesialisert oss på tredreiing, treskjæring og salg av maskiner og utstyr. Juli 2001 overtok vi også firmaet T. Stueland, Bryne, og salget av Nova chucker og Delta maskiner. I juli 2005 ble firmaet kjøpt av Odd Erik Thjømøe som nå er eneeier. Mette Fjermestad og Odd Erik Thjømøe har jobbet med tredreiingen siden ca 1989/1990.

Produkter og utvalg
 

Vi har et stort utvalg produkter innenfor vårt fagfelt med mange tusen varer i sortimentet. Nye produkter som kommer på markedet finner du som regel først hos VERKTØY AS, og gjennom våre internasjonale kontakter har vi stor tilgang på nyheter fra seriøse leverandører. Vi utvider stadig sortimentet og tar gjerne i mot tips eller ønsker fra kunder om ting vi gjerne burde ha på lager.

Hvem treffer du?

I avdelingen finner du nå Kristian Enoksen og Odd Erik Thjømøe som begge har lang erfaring på området, og som kan hjelpe deg med det meste. Du treffer oss også på ulike messer rundt om i landet. Før slike messer sender vi beskjed til våre registrerte kunder slik at du får anledning til å møte oss der hvor det passer deg best. På telefonen kan du også treffe våre medarbeidere Mats Nilsen, Sven Ronny Kristiansen og Gideon Benedek som har ansvar for pakking og sending av varer. Trine Fløtre-Gansmoe er vår ansvarlige for alle aktiviteter på nett og i sosiale medier.

Produkter og utvalg

VERKTØY AS satser på å ha et rikholdig utvalg og topp kvalitet på sine produkter. Nye produkter som kommer på markedet finner du som regel først hos VERKTØY AS, og gjennom våre internasjonale kontakter har vi stor tilgang på nyheter fra seriøse leverandører. Registrer deg for vårt nyhetsbrev pr. email som sendes ut ca 1 - 2 ganger pr måned.

Kontakt oss

Ring oss på 51 88 68 00, send oss en epost på post@verktoyas.no, eller send oss en melding på Facebook-siden vår dersom du har spørsmål om tredreiing eller andre emner.

Alle hos oss har god kjennskap til produktene, og svarer gjerne på dine spørsmål! 

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram 

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyheter og gode tilbud.

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev til våre kunder. De inneholder mange gode tips og triks, artikler, videoer og selvfølgelig også gode tilbud. 

  Gode tilbud
  Tips og triks
  Kurs og eventer