Barn trenger å skape og få utløp for kreativiteten sin.

 

I skole og barnehagene får de ofte gjøre kreative ting, men det er sjelden de får utforske de mer krevende mulighetene. De aller fleste barn får stor mestringsfølelse av å få lov til å jobbe med ordentlig verktøy. Ofte gir det også høyere konsentrasjon når små barnehender får jobbe med verktøy og tre.

Hvorfor skal kreativiteten begrenses med lekeverktøy eller dårlig verktøy når det finnes skikkelig barneverktøy på markedet? Vi har alternativer som vil øke mestringsfølelsen og som samtidig setter sikkerheten i fokus.

Toolkid-verktøy er spesiallaget for barn. Det er profesjonelle verktøy som er ergonomisk utformet for å passe til mindre barnehender og hvor sikkerheten er tatt godt vare på. Dette for å gi barna en best mulig opplevelse i bruk av verktøy! Det gjør at barna kan slippe kreativiteten løs.

Hammer


Hammeren til Toolkid er laget med et gummiert håndtak og er slik utformet at barnet automatisk tar tak på rett plass på hammeren. Normalt vil et barn ta tak helt opptil hammerhodet. Det  gjør at hammeren blir vanskelig å bruke, og det lett å klemme fingrene når en holder her. Toolkid sin hammer eliminerer dette problemet og gir god kontroll på hammeren.

Håndsag 6-9 år og 9-12 år


Håndsagene er en skikkelige sager som virkelig skjærer! Håndtaket og størrelsen er tilpasset barn i alderen 6 – 9 år eller barn i alderen 9-12 år. Forskjellen er størrelsen på håndtakene for best mulig ergonomi. Selve håndtaket er også laget slik at barna får et godt og sikkert gre, hvor også pekefingeren går igjennom et hull øverst. Dette gjør at barna får et mer naturlig gripesett på sagen enn på en vanlig konvensjonell sag, hvor pekefingeren på «voksen-sager» peker fremover, noe som kan føles unaturlig for et barn.

Vi anbefaler at håndsagen brukes sammen med Toolkid Sag-guide som gir barna en god og sikker sag-opplevelse.

Elektrisk drill


Alle barn elsker elektrisk verktøy!

Denne drillen er i et hendig format som barna får godt grep rundt. Den har to hastigheter, en for boring og en for skruing. Maskinen går så langsomt at en kan faktisk holde boren mot hånden uten å skade seg.
Bryteren sitter i T-håndtaket, lett å komme til og enkel å bruke. Leveres med lader.

Vernebriller

 

Vi anbefaler at barna lærer seg sikkerhet fra første stund, da sitter det i «fingrene». Vi anbefaler å alltid bruke vernebriller når man bruker verktøy. Det beskytter både mot gjenstander og støv osv. Disse vernebrillene fra Toolkid er skikkelig kule og med veldig god passform.

T-skrujern


Skrujern til barn kan være en utfordring fordi barn liker å gripe rundt ting. Et vanlig skrujern er det vanskelig for barn å få et godt grep på. Med vårt Toolkid T-skrujern så får barna et godt grep om T-håndtaket.
Innebygd i håndtaket er det også oppbevaring for bits som medfølger.