Stoplossbag øker levetiden på dine overflatebehandlingsprodukter!

.

 

Mange overflatebehandlingsprodukter blir tykke og ubrukbare over tid. Dette skyldes som regel at boksen er åpnet mange ganger og ny luft er kommet til som setter i gang herde-prosessen. Eller at boksen har stått med lite innhold og mye luft – da skjer det samme. Med Stoplossbag tar du bedre vare på oljer, maling og andre overflatebehandlings produkter. Dermed reduserer du svinn og beholder kvaliteten på produktene dine mye lenger.
 
OBS: Kan ikke brukes med produkter som inneholder: aceton, benzen, lakktynner (lynol), toluene eller xylen.

Stoplossbag løser problemet!

 

Du fyller ganske enkelt innholdet over i en Stoplossbag, som rommer inntil 1 liter, og klemmer sammen slik at all luft går ut av posen, setter i korken og du har en luftfri beholder som tar vare på ditt produkt! Tester har vist at innholdet holder seg stabilt i lang tid, f.eks så har ¾ liter av en populær olje for salat boller kun endret vekt med 0,5 gram i løpet av 1 år når innholdet har vært oppbevart i Stoplossbag. I boksen ble det en hard hinne etter 46 dager og resten var ubrukbar. Stoplossbag har et spesielt 3 lags system for å hindre at løsningsmidler fordunster eller at oksygen trenger inn. En stålkanne er velegnet for transport men ikke fullt så bra for oppbevaring. Den er heller ikke enkel å helle ut mindre menger av olje f.eks til en klut. Med Stoplossbag er det enkelt å få ut mindre mengder pga den lille tuten med skrukork. Press deretter evt luft ut av bag’en og sett på korken. Tips: litt voks på tuppen hindrer at oljen herder på utsiden og låser korken.

 
Ved fylling av Stoplossbag kan du bruke flere metoder:

Du fyller den enten med en sammenleggbar trakt eller med ett slange/adaptor sett. Ved bruk av trakten så setter du traktens tut i Stoplossbag, etter at du har blåst luft i posen (VIKTIG!), og heller så oljen direkte opp i Stoplossbagen. Bruker du en boks kan du tre trakten over boksen og snu den på hodet for å få med alt. Klem/pump litt med den sammenleggbare trakten for å speede opp prosessen. Trakten settes på et tørkepapir etter bruk og står i fred til dagen etterpå og tørker. Deretter vrenger du trakten og piller av restene, så er den klar for ny bruk. Alternativ kan du bruke slange og adaptor settet for å lage deg en fyllestasjon. Se tegning på vår nettside om produktet.

 

Merking

 

På forsiden av Stoplossbagen er det et hvitt felt hvor du kan skrive på hva den inneholder, samt fyllingsdato. Ta vare på emballasjen slik at du har oversikt over brukerveiledningen og eventuelle faresymboler.

Tips: I pakningen ligger det noen brukertips som kan være vel verdt å merke seg før bruk. Forenkler arbeidet og gir posen et lengre liv!

OBS: Kan ikke brukes med produkter som inneholder: aceton, benzen, lakktynner (lynol), toluene eller xylen.