Manpa treformingsverktøy

Manpa treformingsverktøy kan brukes til mange forskjellige treforming- og uthulingsprosjekter. De kan brukes til alt fra uthuling og forming av kopper, skjeer, teksturering eller til detaljskjæring av figurer. De fleste verktøyene monteres på en vanlig vinkelsliper (se liste nederst i saken)

Manpa Basic treforming sett ø45mm


Bruk Manpa treformings verktøyet med ø45mm kutter til mange ulike treforming- og uthulingsprosjekter. 
Forsatsen kan monteres på mange ulike vinkelslipere og det følger med foringsring på 42,5 og 44mm. Erfaringsmessig passer det enklere med kjente merkevarer som DeWalt, Bosch, Makita, Milwaukee m.fl. Se tabell for passende modeller. Vi gjør oppmerksom på at forsatsen ikke kan brukes med alle typer vinkelslipere, da sikkerhetsdeksel må kunne tas av og det må være en avsats for innfesting av forsatsen.

Manpa Hole Cutter ø60x140mm

Dette er et treformingsverktøy med en mengde bruksområder. Kutteren har 3 HSS skjær med rund fasong. Selve kutteren er laget i aluminium og den brukes ved at du holder den litt på skrå og skjærer inn og nedover. Du beholder kontrollen ved å la sylinderen hvile mot treet mens du går dypere og dypere. Den fjerner masse raskt og effektivt! 

Manpa slipedisk HM ø100 rund form

Effektiv pusseskive med hardmetall pusseflate som sørger for rask pussing og med en relativt fin overflate. Pusseskiven monteres på en vanlig ø115 -125mm vinkelsliper. Fasongen på denne er avrundet som gjør at den kommer godt til inni buede flater.