Velkommen til vårt kurssenter i Trondheim

Vi har holdt kurs i tredreiing og treskjæring i nesten 20 år. 

Kursene våre avholdes i Stavanger og Trondheim av kursholdere med lang erfaring innen sine fagfelt. Vi henter også inn internasjonale kursholdere som Nick Agar, Glenn Lucas og Ulf Jansson. 

Vi har et stort kurssenter i Stavanger hvor vi jevnlig holder kurs i tredreiing, treskjæring, fres og snart også pyrografi. Kurslokalet er fullt utstyrt med alt en måtte trenge, med godt lys, god ventilasjon og stort sentrasponavsug. Kurslederne våre er noen av de best i sitt fag. I Trondheim samarbeider vi med Rune Hjelen som jevnlig arrrangerer  kurs i tredreiing.

Kurs i tredreiing - Trondheim

 

Kursene og kurssenteret i Trondheim drives av Rune Hjelen. Han holder jevnlig kurs i tredreiing i sitt velutstyrte kurslokale.  I kurslokalet er det syv Vicmarc VL300 dreiebenker. En til hver kursdeltaker.  Hver benk er fullt utstyrt med chuck, drivdubb, senterpiss, 14 ulike tredreiejern (hovedsakelig Hamlet), pusseutstyr, passer, borchuck, planskive, tredreiefrakk etc. For øvrig er det i kurslokalet en stor og kraftig båndsag, samt luftfilter – som filtrerer vekk det meste av finstøvet for et bedre arbeidsmiljø.

Sliping av dreiejern foregår med 2 stk Tormek T8 våtslipere, med tilhørende diamantskiver og jigger. Samt på Record benkesliper, med Oneway slipejigg.

 

Rune Hjelen er instruktør på kursene. Han jobber til daglig som universitetslektor i kunst og håndverk, innenfor lærerutdanningen ved Nord universitet. Han har jobbet som lærer i grunnskolen i nær på 20 år, og han har drevet med tredreiing siden 1993. Han er utdannet pedagog, har i tillegg svennebrev i treskjærerfaget, samt en mastergrad i tradisjonskunst. Han har levert flere utsmykninger og prosjekter til både offentlige og private kunder.

 

Ved spørsmål om kursene i Trondhiem ta gjerne kontakt med Rune Hjelen:

Telefon: 92236257

E-mail: rune@hjelen.no

(Spørsmål ang påmelding, endringer og betaling skjer til Verktøy AS)