Hot Stuff

Forskjellen på rød, gul og grønn

Hot Stuff er et industrielt cyanoacrylate lim som er utviklet for et langt større bruksområde enn andre typer superlim. Produsert i USA og har vært på markedet siden ca 1985.

Hot Stuff leveres i tre typer som dekker de fleste behov innen liming innenfor tredreiing/skjæring/-snekring. Vi påstår ikke at limet klarer alt, men det kan brukes på utrolig mange prosjekter og underlag og er utrolig effektivt. Erfaring ved bruk er den beste læring

Hot stuff – Rød


Dette limet har 5-10 sekunders brukstid. Det er et tyntflytende lim (nesten som vann) som har gode kapillæregenskaper og trenger lett inn i sprekker. Brukes helst der limflatene passer godt sammen og er spesielt godt egnet til bruk i hårtynne sprekker i boller etc.  Passer også for møbelsnekkere da du kan lime stoler og andre møbler uten å demontere møbelet! Dette tynne limet trenger raskt inn de tynneste sprekker og danner en limfuge som er utrolig sterk og som har meget lang levetid.

Hot Stuff Gul Super-T

 


Det gule limet har 10-25 sekunder brukstid. Den har en konsistens som tynn sirup og har evnen til å fylle ut litt større sprekker. Det har lengre brukstid enn den røde typen, men dette er litt avhengig av materialtype. En utmerket all-round superlim, som også kan brukes med akselerator for hurtig herding.  Egner seg ypperlig til mer porøst tre hvor den røde typen vil trekke for fort inn i treverket. Ofte brukt ved liming av pennemner.

Kan også brukes som overflatebehandling til for eksempel penner eller små dreide skaft. Gir en svært slitesterk og blank overflate. Påføres og gnis ut med papir eller plast mens det er vått. Kan så sprayes med akselerator for å herde momentant. 2-3 lag gir en fin blank finish.

Hot Stuff Grønn Special T


Dette limet har 30-50 sekunders brukstid. Den har de beste egenskapene for fylling av sprekker og konsistensen er som honning. Brukstiden er lang nok til at presis tilpasning av emnet er mulig. Det er også mulig å bruke herder på limet for raskere herdeprosess.

Lagring av Hot Stuff:


Vi garanterer at produktet har 10 måneders brukstid etter levering (gjelder ikke hvis tuppen tetter seg). Levetiden kan dobles hvis limet oppbevares i kjøleskap. (OBS KUN UÅPNET!).

Reservekork/tut

Hvis tuten tetter seg eller blir ødelag, kan du kjøpe deg et sett med 2 stk tut og hette.

Hot stuff supertynn tupp

Av og til skal du gjerne lime på plasser som krever lite lim eller er vanskelig å komme til. Da kan denne supertynne tuppen være et godt hjelpemiddel.
Den brukes sammen med en standard tupp som kappes av ca 5mm fra tuppen. Den supertynne tuppen settes utpå originalen og derved forlenges tuppen med ca 5cm. Tuppen er bøyelig og kan stikkes inn i vanskelige plasser, kun ø1,5mm. Dette er engangstupper som leveres i eske a 12stk.

Tips til etter bruk av Hot Stuff:

Etter liming: dunk flasken mot bordet, og klem forsiktig til det kommer kun luft ut av tuppen. Da “renses” tuten og limet er klart til ny bruk. Hvis dette ikke gjøres kan det lett danne seg en boble av lim som herder og da blir tuten ubrukelig. Husk å sette på hetten.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta nyheter og gode tilbud.

Vi sender jevnlig ut nyhetsbrev til våre kunder. De innehlder mange gode tips og triks, artikkler, videoer og selvfølgelig også gode tilbud. 

  Få de siste tilbudene før andre
  Les om de siste tipsene og triksene
  Få tilbud på våre spennende kurs