Beavercraft - Håndlagde kniver 

 

Beavercraft ble startet i Ukraina i 2014, og har siden den gang fokusert på å lage verktøy av høy kvalitet til en rimeligere pris. De leverer håndlagde spesialkniver for trearbeid. Håndtakene av ask eller eik og er behandlet med linolje. Knivbladene er laget i karbonstål. Utformingen av knivbladene gjør at de tåler sliping svært godt. I tillegg er flere av knivene er tilpasset både venstrehendte og høyrehendte.

 

Her er noen av våre favoritter:

Beavercraft detaljkniv 40×160 C7


En perfekt kniv for detaljer. Bladet er skråstilt og tynt. Denne gjør det lett å komme til på trange områder! Kniven er håndlaget med knivblad i høykvalitets karbonstål. Håndtaket er laget i ask og behandlet med linolje. Passer til både venstrehendte og høyrehendte.

Fra en av testerene våre får vi denne tilbakemeldingen: “Denne likte jeg. Spesielt for å komme til der det er trangt når en spikker figurer. Så det må kalles en spesialkniv. Jeg liker denne. Anbefales!”

Beavercraft liten kuttekniv 35×165 rett c8


En super liten spikkekniv. Fin til både hardt og mykt tre. Kniven er håndlaget med knivblad i høykvalitets karbonstål. Håndtaket er laget i ask og behandlet med linolje. Passer til både venstrehendte og høyrehendte.

Fra en av testerene våre får vi denne tilbakemeldingen: “Favorittkniven. Håndtaket er veldig egnet, størrelsen på bladet og formen er strålende. Og ikke minst vinkelen på eggen på håndtaket fungerer slik at det blir bra kraft. Suveren kniv!! Superkniv til både figurskjæring og venlig spikking. Anbefales” 

Beavercraft liten sløydkniv 40x165mm c3


Fin liten sløydkniv som kan brukes til mye. Fin bue frampå som gjør den ekstra nyttig til å spikke buer. Kniven er håndlaget med knivblad i karbonstål. Håndtaket er laget i ask og behandlet med linolje. Passer til både venstrehendte og høyrehendte.

Fra en av testerene våre får vi denne tilbakemeldingen: “Fin liten kniv som kan brukes til mye innenfor spikking. Anbefales!”

Beavercraft karveskurd knivsett 3stk m/tilb. s06


Flott sett med tre aktuelle kniver for karveskurd skjæring. Her følger det med 1 stk kraftig kniv, 1 stk kniv med tynt blad og en kniv med skrått blad. Inkludert i settet er også lærstropp og brynepasta, alt pakket i et praktisk futteral. Stålet i knivene er i høykarbonstål, ask håndtak behandlet med linolje.

Inneholder:

Kniv kraftig – lengde 165mm, blad l. 40mm, bredde 13mm, håndtak. 120mm

Karveskurd kniv, bøyd – lengde 165mm, blad l.25mm, håndtak l. 120mm

Tynn kniv –  lengde 165mm, blad l. 35mm, håndtak l. 125mm

Beavercraft sett – 8 kniver med tilbehør


Hvis du virkelig vil ha ett sett med kniver til de fleste spikke formål skal du velge dette settet! Settet er spesielt godt egnet for deg som ønsker å lage kopper, øser, skjeer og litt figurer. Alle kniver i velkjent Beavercraft kvalitet,ask håndtak linoljebehandlet og knivblad i høykarbonstål.

Inneholder:

Liten kniv – lengde 165mm, bladlengde 60mm, bredde 15mm, h.l.105mm
Medium kniv – lengde 165mm, bladl. 40mm, bredde 13mm, h.l 120mm
Karveskurd kniv – lengde 155mm, bladl. 25mm, håndtak l. 120mm
Liten detalj kniv – lengde 160mm, bladl. 40mm, håndtak l. 105mm
Liten kuttekniv – lengde 165mm, bladl. 35mm, håndtak l. 125mm
Bøyd kniv- lengde 160mm, bladl. 20mm, håndtak l. 120mm
Krumkniv – ø25mm, lengde 155, håndtak l. 105mm
Krumkniv – ø30mm, lengde 170mm, håndtak l. 105mm

Alt pakket i praktisk tøyfutteral. Inkludert brynestropp og polerpasta.