Velkommen til åpen dag

27. & 28. oktober arrangerer vi åpen dag i butikken

Hva skjer?


Endelig kan vi arrangere et skikkelig event i butikken igjen. Vi får storfint besøk med mange forskjellige demonstratører.

Inngang er selvfølgelig gratis.
 

Torsdag 27.10 fra 10.00 til 19.00
Fredag 28.10 fra 10.00 til 16.00
 

Oversikt over demonstratører:
Clive Brooks fra Robert Sorby Ltd:
Clive jobber for Robert Sorby Ltd og er deres spesialist på dreiejern. Han vil vise bruk av ulike dreiejern, spesielt av de litt mer avanserte jerna, med hvordan de brukes og slipes.

 

Fra Tormek kommer Dag og Jonathan. Dag er Tormek’s norske representant og han er en meget dyktig demonstratør som hjelper deg med alle typer sliping av verktøy, kniver osv.
Jonathan jobber hos Tormek i Sverige og har lang erfaring med bruk av Tormek. Han er også med å lager videoer fra Tormek. Så nå kan du få den aller beste instruksjon i bruk av Tormek. Ta gjerne med en kniv eller et annet verktøy som du ønsker slipt.

 

Craig Heffren fra Record Power Tools i England. Under Åpen Dag vil Craig vise bruk av Record båndsager, Coronet dreiebenker, SC chucker og andre Record Power produkter. Han har jobbet hos Record i en årrekke og kjenner produktene meget godt. Lyst på ny båndsag? Perfekt anledning til å få en skikkelig gjennomgang av hele serien! Vi har alle utstilt.
 

Mario Nagel er en dyktig tredreier fra Østerrike som både driver kurs og opplæring, samtidig som han jobber hos Neureiter. Hos oss vil han først og fremst vise dreiing av salt og pepper kverner samt noe annen tredreiing. Har du spørsmål om Stratos eller Twister dreiebenker er dette rett mann å snakke med.
 

Johan Borgede – fra Aas Process industri. Fra denne leverandøren kan vi levere profesjonelle sponavsugsanlegg i mange ulike størrelser. De er spesialister på å utstyre sløydsaler, verksteder og snekker bedrifter med avsugsanlegg. I vårt kurslokale har vi montert utstyr fra Aas og Johan vil vise et mindre anlegg på Åpen dag som kan egne seg for mindre verksteder.
 

Åsmund Susort er en dyktig håndverker som har spesialisert seg på forming av tre med ulike motoriserte redskaper. Under Åpen dag vil han vise vår nye serie med Manpa verktøy – og du vil bli imponert over hurtighet og utførelse. Åsmund jobber til daglig på Tryggheim videregående skole.
 

Iren Tvedt Asbjørnsdatter Færevaag er en kjent tegner som nå har starta med pyrografi. Hun utfører de lekreste bilder ved hjelp av Razertip pyrografi apparatet og under Åpen Dag gir hun deg tips og råd om hvordan du kan bruke dette til mye mer enn å skrive navn. Du kan også få prøve selv.
 

Frank Erik Vestly er vår ressursperson på Stepcraft CNC maskiner. I butikken har vi nå en Stepcraft M700 maskin med masse tilbehør klar til bruk. Frank vil demonstrere maskinen i bruk og gir deg gjerne ideer til utnyttelse av CNC maskiner. Han har jobbet med CNC i en årrekke og har høy kompetanse innen feltet.
 

Christoffer Johansson fra Sjøbergs. Han har ansvar for salg og kjenner Sjøbergs produktene inn og ut. Sjøbergs høvelbenker og innredning lages i Sverige i Stockaryd og er anerkjent for høy kvalitet og gode løsninger. På vår Åpne Dag kan Christoffer hjelpe deg med valg av høvelbenk og vise forskjeller og bruksfordeler med de ulike typene, flere av disse er utstilt i vår butikk.


VELKOMMEN til Åpne dager!