Nyheter fra Record

Record Power har akkurat sluppet to helt nye chucker. Begge modellene er minichucker som er spesielt godt egnet til oppspenning av mindre emner.

Med SC1 og SC2 får du chucker som er spesielt godt egnet til oppspenning av mindre emner. Chuckene er 4-bakket og betjenes med èn nøkkel.
Konstruksjonen av SC1 og SC2 er basert på de velkjente SC3 og SC4 chuckene men med tilpasninger slik at de fungerer til formålet; sikker oppspenning av små emner. Record har brukt mye tid på utvikling av selve bakkene for å lage en serie som dekker et stort område oppspenning.

Som standard leveres chucken med 40mm bakker som både har innvendig og utvendig skråfeste. Dette gir et sikkert hold til f.eks mindre boller, bokser, små fat og annet. Dette blir nok de mest brukte bakkene og vil dekke mange bruksområder. Chucken leveres også med spennskrue med grove gjenger. Denne festes i chucken og så bores ett hull i emnet og dette kan da skrues på. Slik kan du enkelt starte med å dreie utsiden av en bolle og lage et feste for enten klemming eller ekspansjon.

Konstruksjonen av chuckene er nøye gjennomtenkt og testet.

Forskjellen på SC1 og SC2 er:

Tekniske spesifikasjoner SC1:

 

Ytre diameter: 53mm
Bakker : 40mm
Ekspansjon:  40 – 50mm
Klemming (rund): 30 – 40mm
Klemming (firkant) : 24 – 34,5mm

Tekniske spesifikasjoner SC2:

 

Ytre diameter: 63mm
Bakker: 40mm
Ekspansjon: 39 – 61mm
Klemming (rund) : 28 – 51mm
Klemming (firkant): 21 -46,5mm