7 verktøy som letter arbeidet

Vi har funnet frem 7 geniale produkter alle burde ha i verkstedet sitt. Vi skal ikke påstå at dette er produkter du MÅ ha for å få jobben gjort, men vi tørr å påstå at de gjør jobben både morsommere og enklere.
MPOWER POINT TO POINT MERKEVERKTØY

MPOWER POINT TO POINT MERKEVERKTØY

Ofte er det problematisk å merke av lik avstand mellom f.eks skruer, beslag, plugger og en masse andre ting som skal ha lik avstand. Dette verktøyet gjør jobben superenkel!
Fold ut merkeverktøyet til ønsket lengde/avstand, du kan lett måle avstanden mellom to av «fingrene» og alle de andre blir helt like. Lås fast med de to låseskruene og legg på merkeverktøyet på plass. Nå kan du sette merke for hver «finger» og du får presis lik avstand mellom hver skrue, beslag, plugg eller hva det måtte være. Du kan også bruke den til å finne senter med, strekk ut mellom ytterpunktene og i midterste «finger» finner du senterlinjen

 

 

EASY SCRIBE MERKEVERKTØY

EASY SCRIBE MERKEVERKTØY

Dette er løsningen når du skal tilpasse lister, parkett, plater og annet som ikke har en helt rett kant. Bruk Easy Scribe verktøyet til å lage en nøyaktig strek slik at du kan sage ut for nøyaktig tilpasning. Blyantinnsats følger med, samt tre ekstra. Flat type, blir aldri butt.

PROFILMAL

PROFILMAL

Et smart verktøy som letter avtegning av vanskelige profiler. Med denne profilmalen kan du enkelt skjære til vanskelige former. Du legger malen mot profilen, på denne måten får du et perfekt avtrykk å jobbe videre med. Perfekt der buede og uregelmessige linjer skal kopieres!

DIGITAL VINKELMÅLER

DIGITAL VINKELMÅLER

En liten digital vinkelmåler, som er meget enkel i bruk. Brukes til f.eks å måle vinkelen mellom sagblad og sagbordet på en bordsirkelsag, kapp/gjær-sag, båndsag, høvel, kontursag osv. Overalt hvor du skal måle en vinkel. Den har magnetisk feste som gjør det enkelt å feste den til f.eks sirkelsagbladet, se bilde. Vinkelen leses av med store digitale og tydelige tall.

MERKEVERKTØY FOR LINJAL

MERKEVERKTØY FOR LINJAL

Med dette settet har du flere muligheter: enten å slå en sirkel, tegne en parallell linje eller en bue. Konstruksjonen gjør at arbeidet blir nøyaktig slik at du faktisk ender opp der hvor du startet når du lager en sirkel! Mange andre metoder sliter med nøyaktigheten her, men MPOWER klarer jobben.
Og det er enkelt: du klipser på klemmene på en stållinjal (max50mm bred, max 3mm tykk), lengden velger du selv. Velg om du vil bruke blyant eller det superfine bladet til å tegne/lage sirkelen. Legg linjalen på emnet, sørg for at senterspissen er i nullpunktet og slå sirkelen. På grunn av at linjalen ligger flatt, og blyanten ligger litt «etter», gir dette en meget presis måte å tegne en sirkel. Stopper du halvveis har du en bue.

BRIDGE CITY SLISSEMÅLER

BRIDGE CITY SLISSEMÅLER

Uunværlig verktøy for den som lager not/slisse arbeider m.m. Dette er et måleverktøy for å kunne lage perfekt tilpassede not/tapp forbindelser, slisser osv hvor du bruker emnet som referanse, uten bruk av skyvelær eller annet måleverktøy. Tette sammenføyninger gir uttrykk for kvalitets arbeide men tar ofte ekstra mye tid å lage. Med Kerfmaker blir jobben gjort raskt og effektivt! I utgangspunktet er KM-1 en vendbar malstopp som du kalibrerer ved hjelp av sagbladets (eller fresestålets) bredde og emnets tykkelse. Her kan du også velge hvor tett sammenføyningen skal være ved å finjustere emnetykkelsen. En enkel test er å sette KM-1 på emnet og vende opp/ned: henger den fast blir det en nøye tilpasning, detter den av blir den litt løsere. Kan brukes sammen med bordsager, fresebord, kappsager, radial armsager m.m. Ypperlig verktøy for snekkere, møbelsnekkere, og andre som bruker bordsag/fres.

BRIDGE CITY JUSTERBAR VINKEL

BRIDGE CITY JUSTERBAR VINKEL

En gedigen justerbar vinkel, primært for 90 graders bruk, men også mulighet for andre vinkler. Øvre halvdel er låst til 90 grader, mens nedre del er justerbar. Ypperlig for bruk på større prsjekter, benkeplater osv.

Vinkelinnstillingen er enkel å utføre da den opereres av en eksenterlås som er lett å flytte/stille inn. Vinkelen kan da brukes som en flyttbar gedigen smygvinkel/løsvinkel.
Selve linjalen er i rustfritt stål med krom overflate. Ekstra slitesterkt og kan brukes sammen med merkekniv uten fare for skade på linjalen.