Record båndsag SABRE 250 u/stativ

690112
Sabre250 er en oppgradert modell av BS250 med støpegodshjul, bedre bladstyring og større motor. Denne sagen gir mye krefter i en liten båndsag.

BS250 har vært en storselger for oss i flere år og sannsynligvis en av de beste mindre båndsagene på markedet. SABRE 250 føyer seg inn i SABRE serien fra Record som en forbedret modell av BS250. Dette er en liten båndsag men med kvaliteter langt utover det som kan forventes.

Båndsagen har f.eks kraftigere båndsaghjul av støpegods som gir en mykere gange. Nå finnes det også hurtigspenning av bladet, sterkt forbedret bladstyring med enkel justering uten bruk av verktøy. Anlegget har finjustering slik at du kan justere anlegget presist og parallelt med bladet. Det kan også brukes på begge sider av bladet. Anlegget kan også oppbevares på egen plass slik at det ute av veien under vanlig bruk.

Bordet er laget i støpegods, og planslipt med lav friksjon og stor størrelse.

Totalt sett en forbedret utgave helt i tråd med de andre sagene i SABRE serien – kvalitet til en gunstig pris og med unike egenskaper.

Standard tilbehør:
Leveres med 1 stk båndsagblad, anlegg.

Leveres uten stativ. Vi anbefaler bruk av stativet, da kommer du enklere til rundt hele sagen og du får den i perfekt arbeidshøyde. Gjæringsanlegg leveres ikke som standard.

Avsugstilkobling 64.5 mm
Bladlengde 1790 mm
Bordbredde 350 mm
Bordlengde 318 mm
Hurtigstramming Ja
Maks bladbredde 13 mm
Maks skjærebredde 245 mm
Maks skjæretykkelse 127 mm
Min bladbredde 6 mm
Motoreffekt (kW) 0,55
Stativ inkludert Nei
Tiltbart bord Ja
Brutto vekt 36 kg
Bredde 525 mm
Høyde 865 mm
Lengde 470 mm
Merke Record Power
Netto vekt 36 kg

Relaterte varer