Record Luftfilter AC400 m/fjernkontroll

654030
Luftfilter med to filter. Egner seg best for mindre verksteder og kan filtrere rom opptil 113 m3.

Luftfilter med to filter. Egner seg best for mindre verksteder og kan filtrere rom opptil 113 m3.

Leveres med fjernkontroll for enkel betjening da den som regel henger oppunder taket. Timer funksjon lar deg stille inn tiden slik at den slår seg automatisk av etter angitt tid. Luftfilteret har tre hastigheter med ulik effekt. Lav hastighet reduserer selvsagt effekten. Lett å bytte filter, filtrerer ned til 1 micron. Et grovfilter foran tar seg av det groveste støvet, og dette kan med fordel støvsuges ved jevne mellomrom. Innforbi sitter et finfilter som virkelig fjerner finstøvet! Begge er utskiftbare. Varighet på filterne kommer veldig mye an på hvor mye støv en produserer og hvor ofte filteret er i bruk, så det er vanskelig å anslå levetid.

GENERELT:
En god løsning på filtrering av store rom for å bli kvitt finstøvet, er de tradisjonelle filterne, som er laget av stål og firkantet i fasongen. I prinsippet fungerer de likt som Thor filter, men de har en litt annen design på filter type og funksjon. Selve filterenheten henges opp i taket i rommet, sentralt plassert. En vifte innvendig i maskinen sørger for at det dannes en luftstrøm som dras igjennom ulike filter, avhengig av type. Renset luft kommer ut på baksiden - fri for finstøv! Ideelt sett bør et slikt filter være i drift så lenge det er aktivitet i rommet, og helst også minst en time etter avsluttet arbeid. De ulike typene har ulikt antall filter, fra ett filter og helt opp til tre filter.

De er rimelige i drift - bruker omtrent 200W pr time i drift. Det er viktig å velge et luft filter som passer til rommets størrelse, som regel angitt i kubikkmeter. Hvis en velger for liten størrelse blir effekten drastisk redusert.

Brutto vekt 15 kg
Bredde 431 mm
Høyde 258 mm
Lengde 514 mm
Merke Record Power
Netto vekt 15 kg
Filtrering (micron) 1
Motoreffekt (kW) 0,1

Relaterte varer